HSV Moulded Foams Group verwerft contract bij AUDI

De HSV business unit Packaging & Logistics is door AUDI geselecteerd als één van de vier leveranciers, die de komende vier jaar alle EPP transporttrays gaan leveren.

Transporttrays in EPP optimale bescherming voor technische onderdelen automotive.

In de automotive supply chain worden transporttrays op grote schaal ingezet om halffabrikaten tussen toeleverende productielocaties te verzorgen.

Voor HSV gaat het om de verzorging van de fabrieken in Ingolstadt, Regenburg, Neckarsulm, Györ, Bratislava en Brussel. Ook Bentley, Lamborghini en MAN maken deel uit van de overeenkomst.

Er staat een behoorlijk groot aantal nieuwe modellen op het AUDI programma. De technische onderdelen van deze nieuwe modellen worden, door gebruikmaking van de producttrays in EPP, optimaal beschermd tijdens transport naar de productielijnen.

HSV logistieke hulpmiddelen en leverbetrouwbaarheid

Daar waar het ontwerp- en leverbetrouwbaarheid betreft heeft HSV in de afgelopen jaren vanuit haar vestigingen in Polen reeds een solide staat van dienst opgebouwd bij het VAG concern. Korte responstijden, snelle uitmonstering tegen aantrekkelijke prijzen geven hier de doorslag.

Ook als het om logistieke hulpmiddelen gaat maken de Particle Foam Engineers hun reputatie waar.

Terug naar overzicht

Onze opdrachtgevers zijn onder andere:

Wilt u vrijblijvend meer informatie?

Neem contact op met een van onze engineers