Voor onze locatie aan de Frankeneng in Ede, zijn we op zoek naar een:

Assistent teamleider (productie)

40 uur per week in een 3-ploegendienst

Over HSV

HSV is toonaangevend in de verwerking van expandeerbare kunststoffen. Als partical foam engineers leveren we een breed aanbod aan matrijsgevormde en lichtgewicht oplossingen gemaakt uit particle foams. Onze producten worden zoal gebruikt in de lucht- en klimaatbehandeling, automotive en Urban Mobility, luchtvaartindustrie, maar ook in de witgoed- en apparaten industrie. De vragen die wij moeten beantwoorden worden steeds complexer en de eisen steeds hoger. Wij hebben vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen.

Wat doet een assistent teamleider?

Als assistent teamleider assisteer je de teamleider in de coördinatie van de dagelijkse productievoortgang. Je weet gedurende jouw dienst precies wat er gaande is. Je bent het aanspreekpunt bij productie- en technische problemen en zorgt voor een oplossing. Je collega’s zijn dan ook blij dat je er bent. Zelf ben je ook actief in het afstellen van machines, controleren van instellingen en bijstellen van procesvariabelen. Door jouw gedrevenheid loopt de productie op rolletjes. Je regelt ook papierwerk en werkt het ERP-systeem bij. Zo help je mee aan het maken van de producten van onze klanten conform kwaliteitseisen en planning te produceren. Je rapporteert aan de teamleider productie.

Assistent teamleider, dit ben jij

Als assistent teamleider beschik je over een stevig MBO werk- en denkniveau verkregen door een afgeronde opleiding in de techniek of door ruime werkervaring in een productie of logistieke omgeving. Kennis en ervaring op het gebied van techniek is een must.

Je herkent jezelf in de volgende kenmerken:

 • Je barst van de leidinggevende skills en ideeën over hoe je elke dag weer tot een succes kunt maken.
 • Je bent een technische doener en handig.
 • Omdat je goed kunt plannen en prioriteren, laat je jezelf niet van de wijs brengen door extra werk, tijddruk en tegenvallers.

Ons aanbod

HSV biedt jou een zeer afwisselende en uitdagende functie bij een innovatief en internationaal opererend bedrijf, waarin je vanuit jouw vakgebied mag bijdragen aan de verdere professionalisering van onze producten en organisatie. Bovendien is dit een rol waarin jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Dit bieden wij nog meer:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Inschaling bij vak volwassenheid in salarisschaal G. Dit betekent een salaris tussen € 2.408,- en maximaal € 3.143,- bruto per maand. Een vaste maandelijkse ploegentoeslag van 18,33% en een jaarlijkse vakantietoeslag van 8% in mei.
 • 25 vakantiedagen per jaar, waarbij de dag na Hemelvaartsdag een verplichte vakantiedag is. Jaarlijks worden 3 tot 6 dagen vrije dagen collectief vastgesteld die niet van het vakantiesaldo afgaan (veelal liggen deze dagen in de periode tussen kerst en nieuwjaar).
 • Een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer vanaf 10 kilometer.
 • Werken in 3 ploegenrooster met diensten in het ritme van maandag vanaf 06:00–14:00 uur, zondag vanaf 22:00-06:00 uur en maandag vanaf 14:00-22:00 uur.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en een prestatieafhankelijke winstuitkering.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
 • Een informele werksfeer.

Wil je reageren?

Enthousiast geworden? Fijn, dat horen we graag. Mail ons je CV (en eventuele motivatie) en wij laten z.s.m. iets van ons horen.

Solliciteren Vacature Assistent teamleider (productie) HSV PI

 • Max. bestandsgrootte: 512 MB.