Meet the team: Antwan Veldhuizen | Product Engineer

Met mijn passie voor particle foams, productietechnieken en mijn achtergrond als Mechanical/ Product Engineer, ontwikkel ik graag producten, productverbeteringen en onderdelen met u.

Industrieel Productontwerper

Het is alweer een aantal jaren geleden dat ik de opleiding Industrieel Productontwerper aan de HAN heb behaald. In deze periode is mijn interesse gewekt in onder andere het produceren met kunststoffen & productietechnieken. Met deze interesse heb ik de minor Polymer Product Engineer gevolgd.

Met veel plezier werk ik aan de ontwikkeling en verbeteringen van geëxpandeerde kunststofproducten voor onze klanten

U kunt Antwan bereiken via:
sales@hsv.nl
+31 (0)318 648 999

Minor Polymer Product Engineer

Tijdens de deze minor heb ik veel geleerd over het verwerken van kunststoffen. Hierbij kwamen onder meer de productietechnieken kunststof spuitgieten en het extruderen van kunststoffen aan bod. Na deze minor is mijn interesse op het gebied van produceren met kunststoffen versterkt.

Product Engineer

Gezien mijn passie voor de ontwikkeling van kunststof producten was de match als Product Engineer bij HSV P&I snel gemaakt. Nu werk ik met veel plezier aan de ontwikkeling en verbeteringen van geëxpandeerde kunststofproducten.

Maakbaar maken complexe producten, oplossen ingewikkelde puzzel

Vanuit mijn functie als Product Engineer denk ik mee in het maakbaar maken van complexe producten. Ik zie dit als het oplossen van een ingewikkelde puzzel. De uitdaging, het onderzoeken van maakbaarheid en productverbeteringen. Hierbij kijk ik onder andere naar: geometrie, toleranties, lossing, toepassingsgebied en de opbouw van de matrijs.

Het contact met opdrachtgevers, collega’s, leveranciers en matrijsontwikkelaars maakt mijn werk afwissend en dynamisch. In mijn werk kan snel geschakeld worden en de lijnen zijn kort.

Mijn persoonlijke missie: Het ondersteunen van duurzame productontwikkeling en procesoptimalisatie. Waarbij het terugbrengen van verspilling, het onderhouden van relaties met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s de kernwaarden voor mij zijn.

Wat mij het meest blij maakt? Het eindproduct en de feedback die ik van mijn collega’s of de klant ontvang.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

HSV vindt het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen, dit brengt ons samen verder. 

Over Antwan

Antwan is een aantal jaren werkzaam geweest als Mechanical engineer. Met zijn kennis heeft hij bijgedragen aan de ontwikkeling van kunststofproducten en lasmallen.

In zijn vrijetijd is hij veel te vinden op de racefiets en af en toe in de sportschool. Afwisselend, met zijn racefiets en mountainbike, doorkruist hij Nederland, Luxemburg of België en hij brengt graag tijd door met familie en vrienden.

Terug naar overzicht

Onze opdrachtgevers zijn onder andere:

Whirlpool kiest voor HSV the particle foam engineers
Philips kiest voor HSV the particle foam engineers
Bentley kiest voor HSV the particle foam engineers
Bosch kiest voor HSV the particle foam engineers
VW kiest voor HSV the particle foam engineers
Vasco kiest voor HSV the particle foam engineers
Vaillant kiest voor HSV the particle foam engineers
Remeha kiest voor HSV the particle foam engineers
Pelzer kiest voor HSV the particle foam engineers
Nefit kiest voor HSV the particle foam engineers
Marine Harvest kiest voor HSV the particle foam engineers
Magna kiest voor HSV the particle foam engineers
Landrover Jaguar kiest voor HSV the particle foam engineers
Johnson Controls kiest voor HSV the particle foam engineers
Inventum kiest voor HSV the particle foam engineers
Intergas kiest voor HSV the particle foam engineers
Indisit kiest voor HSV the particle foam engineers
Faurecia kiest voor HSV the particle foam engineers
Electrolux kiest voor HSV the particle foam engineers
Buderus kiest voor HSV the particle foam engineers
Audi kiest voor HSV the particle foam engineers
SolvisBen
HSV the particle foam engineers, supplier of balmoral
M&G Customer is customer HSV the particle foam engineers

Wilt u vrijblijvend meer informatie?

Neem contact op met een van onze engineers