discover the hidden invention. van HSV en ontdek de ongekende mogelijkheden van particle foam voor uw productoplossing

HSV verwelkomt u graag tijdens SHK 2018 - Hal 2 Stand 2A08b
discover the hidden invention. Vitis HSV the particle foam engineers during SHK 2018

Op de stand van HSV vindt u de ThinkTank, die binnenkort ook bij u voor de deur kan staan! Hier nemen de engineers van HSV u mee in de verborgen wereld van particle foams en de brede toepasbaarheid in een groot scala aan producten.

Een diversiteit aan toepasbare mogelijkheden en slimme oplossingen die u geld en gewicht besparen, in elke gewenste vorm te brengen zijn en die perfect isoleren. De ThinkTank is het mobiele kenniscentrum van HSV the particle foam engineers, waar u;

  • nieuwe ideeën opdoet,
  • een workshop volgt en
  • nieuwe toepassingsgebieden ontdekt voor uw productontwerp.

 

Productinnovaties met Particle Foams

Op onze stand presenteren wij diverse eindproducten, waarin EPS en EPP verwerkt zijn en onze hybride productcombinaties van particle foams en spuitgiet kunststoffen.

Mooie productinnovaties die, door de toepassing van particle foams, niet alleen lichter, handzamer en veiliger zijn, maar ook vanuit kostenaspect en milieuoverweging een voordelige bijdrage leveren. En dat met 98% lucht!

SHK Essen is de vakbeurs voor de HVAC branche wordt gehouden van 6 t/m 9 maart 2018.

U vindt de particle foam engineers en de ThinkTank van HSV in hal 2 Stand 2A08b.

HSV the particle foam engineers, uw specialist bij combinaties van vaste kunststoffen en kunststof spuitgietproducten

De ThinkTank on Tour bij u op locatie?

Geen tijd om naar SHK 2018 te komen, maar wel graag een ThinkTank kennissessie bij u op locatie volgen? Dat is nu mogelijk!

Ga efficiënt om met uw kostbare tijd en ontdek wat the hidden invention. van HSV voor u kan betekenen.

HSV komt graag bij u langs voor een verkenningstocht in de ThinkTank. Ons mobiele kenniscentrum is compleet professioneel ingericht en voorzien van de nieuwste technieken.

Deze unieke setting heeft alle ingrediënten aan boord om uw product designers, inkopers, engineers en verkopers te inspireren tot innovatie, te voorzien van kennis om te komen tot nieuwe ideeën en productoplossingen.

Kennissessie voor product engineers op locatie. In de ThinkTank van HSV leren over de toepassingen van partikel schuimen, EPP, EPS, EPE.

Wat u mag verwachten van de ThinkTank

In de ThinkTank delen wij onze jarenlange ervaring en gedachtegoed met u en uw medewerkers, afgestemd op uw specifieke wensen en vraagstukken.

Denk bijvoorbeeld aan:

✔ Gerichte informatie, toegespitst op uw wensen en vragen

✔ Materiaalinformatie

✔  Commerciële mogelijkheden

✔ Ontwerpcriteria (technische info aangaande maatvoeringen, toleranties, oppervlaktemogelijkheden e.d.)

Op het moment dat wij de ThinkTank weer aankoppelen voor vertrek heeft u een goed beeld van de mogelijkheden om onze schuimen/materialen te kunnen toepassen. Efficiënt en doeltreffend.

Stapt u bij ons in?

Bel 0318 648 999 of mail sales@hsv.nl voor een ThinkTank kennisbijeenkomst bij u op locatie. Het programma wordt afgestemd op uw wensen, zo ontvangt u een waardevolle ThinkTank sessie voor u en uw medewerkers.

Kennissessie voor product engineers op locatie. In de ThinkTank van HSV leren over de toepassingen van partikel schuimen, EPP, EPS, EPE.

Linkedin
Facebook
Google+
Website
HSV-PI.nl   |   +31 318 648 999   |   contact@hsv.nl

U ontvang deze e-mailing op %%emailaddress%%
Klik hier om u af te melden