Fulltime

Als Account Manager onderhoud je contact met diverse klanten door heel Nederland en België. Dit doe je samen met Jeroen, de Manager Sales met 30 jaar ervaring.

Account Manager

Je luistert naar wensen van onze klanten, geeft technisch advies en werkt samen met engineering aan de basis van productontwerpen. Adviserend verkoop is aan de orde van de dag. Een product verkopen is één ding, maar het vervolgens goed produceren zodat het voldoet aan alle klantwensen is net zo belangrijk. Je wordt zowel technisch als commercieel uitgedaagd en bent ongeveer 3 dagen per week onderweg, bij klanten, beurzen en bijeenkomsten.

Dit ga je doen als Account Manager

Klantbeheer: Onderhoud contact met vaste klanten, bespreek herhaalverkopen en zorg voor tevreden klanten. Dit is ongeveer 50% van je tijd.

Offertes en cost-break-down calculaties: Bereken de kosten van inkoop, productie en verpakking en stel een gedegen aanbieding op naar de klant.

New Business: Identificeer nieuwe markten en producten waar HSV-productoplossingen geïntroduceerd kunnen worden. Ontwikkel een plan om de markt te benaderen en in contact te komen met nieuwe klanten.

Technisch advies: Gebruik je technische kennis om klanten goed te adviseren. Adviseer verbeteringen waar nodig.

Dit is wat wij jou bieden

 • Salaris tussen €4400 en €4800 bruto per maand.
 • Winstafhankelijke uitkering.
 • Auto van de zaak.
 • Een 40-urige werkweek.
 • 25 vakantiedagen + gemiddeld 5 (doorbetaalde) sluitingsdagen.  
 • Training- en opleidingsmogelijkheden.
 • Een goed en intensief inwerktraject door iemand met veel ervaring. 

Wat wij van jou verwachten

 • Klantgericht met technische affiniteit.
 • Bij voorkeur een Mbo- of Hbo-opleiding in WTB, Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Technische Bedrijfskunde.
 • Analytisch sterk, bekwaam in cijfers en in staat zaken goed te onderbouwen.
 • (Enige) ervaring in een technische omgeving is noodzakelijk.
 • Je beheert de Engelse taal goed. Kan je ook redelijk Duits? Dat is mooi meegenomen.
 • Interesse om jezelf zowel technisch inhoudelijk als commercieel te ontwikkelen.

Waarom HSV

HSV is een familiebedrijf met een stabiele financiële basis. Met 90 medewerkers zijn we middelgroot en hebben we ambitieuze plannen om gedegen door te groeien. Professionaliteit en technische kennis staan voorop. We zijn dagelijks bezig met sales, inkoop, engineering, assemblage en productie. Als één van de drie Nederlandse topspelers in deze specifieke markt streven we naar excellentie.

Bekijk de video en krijg een indruk van onze organisatie.

HSV is een sociaal bedrijf met een nuchtere cultuur. Kenmerkend is de platte organisatiestructuur, waarin teams nauw met elkaar samen werken om te komen tot mooie productoplossingen voor onze klanten. Er is ruimte voor plezier en successen worden gevierd.

De salesorganisatie is ambitieus maar sociaal en realistisch ingesteld. Na een gedegen inwerktraject krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid om door te groeien en jezelf op commercieel vlak te ontwikkelen. Je maakt echt impact in een klein team, waar jij je snel thuis zult voelen en uitgedaagd wordt.

Rogier Messelink, Managing Director, zegt treffend: “Wij staan open voor iemand die met een frisse en ambitieuze blik naar onze business kijkt. Er zijn genoeg kansen die je zeker mag benutten. Je kunt een mooie bijdrage leveren aan de groei en professionalisering van ons bedrijf.”

Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan horen we graag van je.  Ga naar de website van Inqube, vul jouw gegevens en motivatie in, upload je CV en solliciteer direct.

Heb je vragen over de functie van Account Manager? Neem contact op met Danny Moelker (06-43239040 ) van Inqube.

Inqube verzorgt exclusief het werving en selectieproces voor de positie van Account Manager. De Account Manager die zal starten krijgt rechtstreeks een arbeidscontract bij HSV te Ede.