Fulltime

Ben jij de technische organisator die regelt dat onze projecten goed lopen? Ga de uitdaging aan en wordt Coördinator Engineering bij HSV!

Over HSV

HSV Packaging & Insulation nv in Ede maakt producten in partikelschuimen, zoals EPS en EPP. Deze producten zijn allemaal klantspecifiek en worden gebruikt voor onder andere technisch hoogwaardige toepassingen. Partikelschuimen of particle foams hebben uitstekende thermische eigenschappen, bieden veel vormvrijheid, zijn licht van gewicht en duurzaam.

HSV loopt voorop als het gaat om de ontwikkeling, technologie en type producten die van expandeerbare kunststoffen gemaakt worden. Niet voor niets noemen we ons zelf vol trots “the particle foam engineers”.

Wij werken elke dag met elkaar samen aan nog betere en nog mooiere producten voor onze klanten en met succes want we groeien. Om de groei en verdere professionalisering vorm te geven zoeken we een echte techneut die ons hiermee gaat helpen.

Coördinator Engineering, wat ga je doen

De afdeling Engineering is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van matrijzen en de inrichting van het proces voor nieuwe (klant)producten. In de rol van Coördinator Engineering coördineer je de werkzaamheden van de project engineers en de technisch werkvoorbereider. Je plant de werkzaamheden op de afdeling en zorgt dat alle operationele taken op de afdeling op tijd en binnen budget gedaan worden.

Je werkt aan feasibility studies voor onze klanten, verzorgt calculaties en hebt contact met onze matrijsleveranciers. Je hebt contact met de klant in gezamenlijke ontwikkelingstrajecten.

Daarnaast ben je zelf projectleider voor complexere projecten, bijvoorbeeld wanneer assemblage activiteiten nodig zijn bij een nieuw project.

Je rol is dus enerzijds technisch (de ontwikkeling van matrijzen en tools), anderzijds organiserend, jij organiseert het proces van het maken van de matrijzen tot en met het vrijgeven van product en productie.

Als Coöordinator Engineering werk je ook aan verbeteringen van de werkprocessen op de afdeling om steeds effectiever en stabieler te kunnen werken.

Je werkt nauw samen met de Directeur Techniek aan wie je rapporteert. Daarnaast is er veel samenwerking met alle andere afdelingen binnen HSV.

Wat breng je mee

Je hebt een technische opleiding op hbo-niveau in de richting van bij voorkeur werktuigbouwkunde

Je hebt minimaal vier jaar ervaring in engineering, ontwikkeling van tools of productiemethoden en beheerst een CAD tekenprogramma.

Je bent gewend aan het werken met deadlines en je weet je werk goed te plannen en organiseren. Je hebt ervaring met projectmatig werken.

Je zoekt en vindt samenwerking met andere disciplines, kunt effectief communiceren zowel intern als extern en je werkt zelfstandig.

Je spreekt behalve vloeiend Nederlands ook goed Engels (Duits is een pré).

Wat levert het je op

Je gaat werken bij een familiebedrijf dat in haar keuzes altijd de lange termijn voor ogen heeft. Je krijgt betrokken en plezierige collega’s die graag hun kennis met je delen en open staan voor jouw professionele inbreng. HSV telt ongeveer 100 medewerkers, dat betekent dat de lijnen kort zijn en jouw bijdrage direct merkbaar is en herkenbaar. Je krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Een bij de functie en jouw ervaring passende salariëring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Wanneer bovenstaande uitdaging jou op het lijf geschreven is, aarzel dan niet en solliciteer!

Solliciteren Vacature Coördinator Engineering

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.