Fulltime

Ben jij de echte IT-er die onze processen wil doorgronden en verbeteren? Ga de uitdaging bij HSV dan aan!

Over HSV

Wij produceren matrijs gevormde producten en zijn toonaangevend in de verwerking van expandeerbare kunststoffen en het spuitgieten van kunststof vormdelen en/of behuizingen.

HSV loopt daarbij voorop als het gaat om ontwikkeling en technologie en type producten die gemaakt worden.

Elke dag werken we met elkaar weer aan nog betere en nog mooiere producten. Met succes want we groeien. Om de groei en verdere professionalisering vorm te geven zoeken we een IT Manager die ons daarbij gaat helpen.

IT (Project) Manager, wat ga je doen

Het doel in deze functie is initiëren, implementeren en onderhouden van onze bedrijfssoftware en IT systemen. Als IT Manager zorg je voor gestandaardiseerde en geoptimaliseerde IT systemen die ons werk makkelijker en efficiënter maken en bijdragen aan onze strategische doelen.

Je zult voornamelijk de projecten leiden m.b.t. implementatie of verbetering van het gebruik van IT systemen. Het betreft een regiefunctie dus ondanks dat je zelf een IT achtergrond en affiniteit hebt, zal je een belangrijk deel van de technische kennis inkopen.

De basis vormen de Microsoft 365 office producten en de Dynamics 365 Finance & supply chain management. HSV heeft een Microsoft tenzij filosofie, waarbij we in de transitie van on premise naar cloud zitten.

In deze rol werk je voor de hele HSV Groep die bestaat uit HSV Moulded Foams Group en HSV Technical Moulded Parts met werkmaatschappijen in Ede, Leeuwarden en Polen. Een van de uitdagingen die we je hierin geven is om het IT landschap van Polen en NL dichter bij elkaar te brengen.

Samen met de MT leden zorg je voor een juiste en efficiënte vertaling van de verschillende bedrijfsprocessen naar de in onze organisatie gehanteerde bedrijfssoftware.

Daarnaast initieer, beoordeel en evalueer je huidige in gebruik zijnde systemen, doet voorstellen voor verbeteringen en leid je projecten ter verbetering of standaardisatie van de bedrijfsprocessen.

Je bent iemand die de langere termijn voor ogen heeft en die IT visie kan opstellen en uitvoering kan geven aan een IT meerjarenplan. Ook geef je leiding aan de ICT support en begeleid je de ERP support medewerker die werkzaam is bij onze productielocatie in Polen. Communicatief ben je vaardig aangezien er veel afstemming plaatsvindt met collega’s en externe partijen rondom projecten en projectvoortgang.

In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur.

Wat breng je mee

  • Relevante HBO opleiding met minimaal 3 jaar werkervaring
  • Fulltime beschikbaar (4 dagen is bespreekbaar)
  • Bij voorkeur woonachtig in midden van het land
  • Je bent bereid te reizen (standplaats is Ede) maar je gaat incidenteel naar onze productielocaties in Leeuwarden en Polen
  • Je ben een sparringpartner voor MT leden
  • Sterk ontwikkelde communicatieve skills
  • Beheersing Nederlands + Engels

Wat levert het je op

Je gaat werken bij een familiebedrijf dat altijd de lange termijn voor ogen heeft in haar keuzes. Je krijgt betrokken en plezierige collega’s die graag hun kennis met je delen en open staan voor jouw professionele inbreng. HSV telt ongeveer 400 medewerkers verdeeld over alle onderdelen. De lijnen zijn kort en jouw bijdrage is direct merkbaar en herkenbaar. Afhankelijk van jouw werkervaring bieden we een marktconform beloningspakket, een winstafhankelijk bonus en een goede pensioenregeling. Wanneer bovenstaande uitdaging jou op het lijf geschreven is, aarzel dan niet en solliciteer!

Solliciteren vacature IT (Project) Manager HSV