Ben jij de kwaliteitsman/-vrouw die de kwaliteit borgt en helpt verbeteren? Ga de uitdaging aan en word Kwaliteitscontroleur bij HSV!

Kwaliteitscontroleur

In de functie van Kwaliteitscontroleur controleer je of er goede producten gemaakt worden en werk je mee aan structurele verbeteringen. Daarnaast voer je kwaliteitsmetingen en beoordelingen uit van proefproducties, van nieuw ontwikkelde producten.

Over HSV

HSV Packaging & Insulation in Ede maakt producten in partikelschuimen, zoals EPS en EPP. Deze producten zijn allemaal klant-specifiek en worden gebruikt voor onder andere technisch hoogwaardige toepassingen. Partikelschuimen hebben uitstekende isolerende eigenschappen, zijn licht van gewicht, duurzaam en bieden veel vormvrijheid.

HSV loopt daarbij voorop als het gaat om ontwikkeling en technologie en type producten die van partikelschuimen gemaakt worden. Niet voor niets noemen we ons zelf vol trots “the particle foam engineers”.

Elke dag werken we met elkaar aan nog betere en nog mooiere producten. Met succes want we groeien. Om de groei en verdere professionalisering vorm te geven zoeken we een Kwaliteitscontroleur.

Kwaliteitscontroleur, wat ga je doen

Bij HSV P&I maken we ongeveer 1000 verschillende producten voor meer dan 100 verschillende klanten. Al die producten hebben verschillende eisen als het gaat om maatvoering, afwerking en andere specifieke eigenschappen. Het begint met goede matrijzen op de machines en vervolgens moeten die machines goed ingeregeld worden en blijven. Daarmee is een gemaakt product dus niet zomaar een goed product. HSV heeft jou nodig om te controleren of er goede producten gemaakt worden en op tijd in te grijpen wanneer dat niet het geval is.

Concreet betekent het dat je tijdens jouw shift een viertal rondes doet waarbij je de productie volgens afgesproken normen controleert. In geval van afwijkingen van de norm informeer je de teamleider in de shift en vraag je om verbetering. Foute producten blokkeer je, geretourneerde producten analyseer je: wat is er fout, hoe is dat gekomen en wat gaan we doen om dit in het vervolg te voorkomen. Wanneer er gesorteerd moet worden maak jij daarvoor de instructie/werkmethode.

Je denkt en werkt mee aan structurele verbeteringen zodat fouten het liefst maar een keer optreden.

Per jaar ontwikkelt HSV samen met de klant ongeveer 70 nieuwe producten. Die producten moeten vrijgegeven worden. Dat doen we door een proefproductie waarbij het product compleet gemeten wordt en van die metingen wordt een rapportage gemaakt naar de klant, inclusief een aantal proefproducten. Het meten van die nieuwe producten en het beoordelen van die proefproductie is ook onderdeel van jouw taken.

We snappen dat wat we doen behoorlijk uniek is en dat je dat nu nog niet kunt. We gaan je dat leren, deels in samenwerking met matrijsleveranciers en grondstof leveranciers.

In deze drie ploegenfunctie rapporteer je operationeel aan de teamleider, hiërarchisch aan de manager kwaliteit.

Wat breng je mee

  • Je kunt en wilt in drie ploegen werken
  • Je hebt een MBO 3 opleiding in de (proces)techniek of je beschikt over een combinatie van opleiding en ervaring die als MBO gezien wordt
  • Je hebt de eerste stappen in het kwaliteitsvak al gemaakt
  • Je hebt in elk geval 4 jaar ervaring in de (proces)industrie en weet in overleg tot de gewenste resultaten te komen.
  • Je bent onafhankelijk in je oordeel en tegelijkertijd pragmatisch in het kiezen van oplossingen.
  • Je kunt je in Nederlands en Engels goed redden.

Wat levert het je op

Werken bij een familiebedrijf dat altijd de lange termijn voor ogen heeft in haar keuzes. Je komt in een team te werken met een goede werksfeer en met fijne collega’s die altijd bereid zijn je te helpen en hun kennis en ervaring te delen. En die ook openstaan voor jouw professionele inbreng.
Een functie waarin jij het verschil kan maken, waarin jij kan laten zien wat je kunt en waarin je je ook verder kunt ontwikkelen.
Een bij de functie en je ervaring passend salaris, ploegentoeslag en prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Herken je je zelf in deze functie, aarzel niet en solliciteer.

Solliciteren Vacature Kwaliteitscontroleur HSV PI

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.