Ben jij een echte techneut, wil je jouw technische talenten optimaal benutten en je verder ontwikkelen? In de functie van Technisch Specialist kom jij bij HSV Packaging & Insulation NV volledig tot je recht!

Jij hebt affiniteit met techniek en je hebt ervaring in soortgelijke functies opgebouwd. Bij HSV Packaging & Insulation nv krijg je de mogelijkheid om verder door te groeien en je technische skills verder te ontwikkelen, door het volgen van passende opleidingen en trainingen die jij nodig hebt voor deze functie.

Technisch Specialist, dit ben jij

Als Technisch Specialist zorg jij ervoor dat machines zo afgesteld zijn dat de juiste kwaliteit en hoeveelheden worden gemaakt, jouw technische inzicht en oplossingsgerichtheid komen dagelijks van pas. Tijdens jouw dienst ondersteun je de Teamleider Productie bij de dagdagelijkse leiding aan productiemedewerkers, de productie- en de logistieke planning en help je mee om alles soepel te laten verlopen. Het productieteam bestaat uit een aantal operators die de orders van onze klanten produceren en gereedmaken voor verzending.

Op dagen dat de Teamleider Productie afwezig is zorg jij voor de volledige coördinatie van het productieteam en zorg je dat de ploeg zo op elkaar is ingespeeld dat productie- en logistieke planningen gehaald worden. Jouw einddoel: tevreden klanten.

Daarbij coach je jullie team, zodat zij hun werkzaamheden goed kunnen uit voeren en jij houdt  je hoofd koel wanneer je een medewerker of je team aan moet spreken. Daarnaast kan je jouw beslissingen goed beargumenteren.

Als Technisch Specialist  ben je werkzaam in een drieploegendienst. Aan het einde van jouw dienst zorg je voor een zorgvuldige overdracht aan het volgende productieteam, zodat zij de werkzaamheden soepel kunnen voortzetten.

Uitdagende job

De verschillende technieken in onze productie maken jouw werk bij HSV extra interessant. Beheers je deze technieken nog niet dan helpen we je daarbij. Deze uitdagende job geeft je naast de techniek kans om leiding te geven aan je team en bestaat uit een uiteenlopend takenpakket. De roulatie van de verschillende werkzaamheden maken het werk zeer afwisselend en veelzijdig.

Verder beschik je over

• De onvoorwaardelijke bereidheid om in ploegendienst te werken (dag, avond en nacht).
• MBO4 denk- en werkniveau.
• Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid in het Nederlands, maar ook in het Engels kun je je goed redden.
• Ervaring in vergelijkbare productie omgeving is een pre.

Over HSV

HSV bestaat uit twee zelfstandige ondernemingen: HSV Moulded Foams Group NV [HSV Packaging & Insulation NV] en HSV Technical Moulded Parts. HSV Packaging & Insulation NV is gespecialiseerd in de verwerking van expandeerbare kunststoffen en HSV Technical Moulded Parts in het spuitgieten van kunststof vormdelen en/of behuizingen. HSV Packaging & Insulation NV heeft vestigingen in Ede (GLD), Duitsland en Polen, en is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het engineeren, fabriceren en assembleren van lichtgewicht producten uit particle foams, expandeerbare kunststoffen zoals EPP, EPE en EPS (airpop engineered air).

HSV is een innovatief en internationaal familiebedrijf waarin teams en afdelingen plezierig en nauw met elkaar samenwerken om te komen tot mooie productoplossingen voor onze klanten.

De productinnovaties worden geproduceerd met duurzame grondstoffen en duurzame energie, passend in de veranderde wereld om ons heen.

Enthousiast geworden? Fijn, dat horen we graag. Mail ons je CV (en eventuele motivatie) en wij laten z.s.m. iets van ons horen.

Deze vacature is bij HSV Packaging & Insulation nv intern beschreven onder de functienaam: Assistent Teamleider.

Solliciteren Vacature Technisch Specialist HSV PI

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.