Wordt deze e-mailing niet goed weergegeven? Bekijk de online versie
discover the hidden invention. van HSV en ontdek de ongekende mogelijkheden van particle foam voor uw productoplossing

Nieuwsbrief van HSV the particle foam engineers | December 2016

Geachte relatie,

Met alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar brengen wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen HSV en ontvangt u meer informatie over een nieuwe, composteerbare grondstof en enkele innovatieve, kosten- en ruimtebesparende producten, die wij mochten ontwikkelen. Laat u inspireren en ontdek hoe ’the hidden invention.’ van HSV ook voor u van toegevoegde waarde kan zijn.

Inhoudsopgave

Kerstgroet en nieuwjaarswens.
Online boodschappen in slimme EPP koelboxen.
De AER, innovatieve gadget voor de GoPro!
HSV Moulded Foams Group behaalt Certificaat ISO9001:2015
Bio-based schuim gecertificeerd composteerbaar.
Volg HSV moulded foams group nu ook op facebook.

Heeft u, naar aanleiding van het lezen van onze nieuwsbrief, vragen dan vernemen wij dat uiteraard graag. U kunt ons bereiken via sales@hsv.nl of bel – 0318 648 999.

Kerstgroet en nieuwjaarswens

We kijken terug op een mooi jaar, waarin wij samen met U wederom vele uiteenlopende productoplossingen mochten realiseren. Innovatief, licht, constructief èn duurzaam gemaakt! Duurzaam, want HSV werkt sinds dit jaar 100% vrij van fossiele brandstoffen.

Daarnaast introduceerden wij onze campagne “discover the hidden invention”. The Particle Foam Engineers nemen u mee in de vaak verborgen wereld van de partikel schuimen.

Discover the hidden invention in de ThinkTank
Deze ontdekkingstocht begint natuurlijk met een kennissessie bij u op locatie. Sinds dit jaar komt HSV graag bij u langs met de ThinkTank, een airstream caravan die is omgebouwd tot mobiel klaslokaal.

Tijdens onze gratis workshops ontdekken uw productdesigners en -engineers de ongekende mogelijkheden en de toepasbaarheid van partikelschuimen. Wij praten u bij over de diversiteit in de realisatie van creatieve en technische producten.
Wij nodigen u van harte uit om gebruik te maken van deze kennissessies in onze ThinkTank.

The hidden invention discovered
Op Facebook onthullen wij in de komende periode ons nieuwe DNA product “the hidden invention”. De brede inzetbaarheid, toepassingen en besparingen die partikelschuimen bieden, worden hierin zichtbaar. Volg onze ontdekkingen en laat u inspireren. Ook U zult direct in het nieuwe jaar door HSV worden verrast!

Rest mij om u namens de directie en alle medewerkers van HSV Moulded Foams Group hele fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2017 toe te wensen.

HSV Moulded Foams Group nv
Ir Allard W. Th. Lohman
Managing Director

Online boodschappen in slimme EPP koelboxen
Slimme koelbox uitgevoerd in EPP, zorgt voor kosten- en ruimtebesparende maatregelen. Ontwikkeld door HSV the particle foam engineers

Steeds meer Nederlanders bestellen hun boodschappen online! Reden voor supermarkten om in te spelen op deze groeiende markt. Versproducten moeten in optimale conditie afgeleverd worden in de keuken van de klant en daar heeft HSV iets slims op bedacht  Lees verder  
De AER, innovatieve gadget voor de GoPro!
AER, gadget voor de GoPro. Uitgevoerd in EPP en PP. HSV the particle foam enigneers

De AER is een eenvoudige en goedkope manier om met een GoPro je eigenluchtfoto’s te maken. Ontwikkeld door studenten aan de Universiteit Twente in samenwerking met HSV. De AER is een grote pijl gemaakt van lichtgewicht EPP. Een leuke en innovatieve gadget.  Lees verder  
HSV in Nederland behaalt Certificaat ISO9001:2015
HSV moudeld foams group behaalt ISO 9001:2015

De Nederlandse tak van de HSV Moulded Foams Group is recentelijk gecertificeerd conform de regels voor ISO 9001:2015.  Lees verder  
Bio-based schuim gecertificeerd composteerbaar

HSV heeft haar programma uitbreid met een bio-based schuim. Bio-based schuim is zeer geschikt als transportverpakking en is binnen vijf weken afbreekbaar, om vervolgens water, CO2 en biomassa te vormen.  Lees verder  
HSV the particle foam engineers, duurzaam produceren van EPP, EPS, airpop engineered air en meer

Volg HSV moulded foams group nu ook op facebook.
maak kans op een ipad mini en volg de actie op de facebookpagina van HSV the particle foam engineers

Blijf op de hoogte van laatste ontwikkelingen en mogelijkheden van partikelschuimen. Ontdek waar u kunt besparen met 98% lucht in de realisatie van uw product.

Druk op de button en like onze facebook pagina. Ga mee op ontdekkingstocht naar “the hidden invention” en maak kans op een IPad mini!  Like HSV op Facebook  
Linkedin
Facebook
Google+
Website
HSV-PI.nl   |   +31 318 648 999   |   contact@hsv.nl

U ontvang deze e-mailing op %%emailaddress%%
Klik hier om u af te melden