Heeft u een ontwerpvraag of wilt u de maakbaarheid van uw productontwerp toetsen? De Project+ engineers van HSV staan voor u klaar. Vul onderstaand formulier in, stel uw vraag en vraag direct een gratis Project+ feasibility study aan.

U ontvangt een eerste indicatie en een prijsopgave. Uw aanvraag wordt vertrouwelijk behandeld.

Hoe werkt de Project+ feasibility study?

Een nieuw kunststofproduct ontwikkelen begint uiteraard bij een uitgekiend ontwerp, detaillering en hoogwaardige engineering. Tijdens de Project+ feasibility study beoordelen engineers van HSV of uw productontwerp en -componenten maakbaar zijn met particle foam delen (EPS, EPP, ETPU e.d.), al dan niet gecombineerd met kunststofspuitgietdelen. HSV is de enige leverancier in Europa die kennis van beide technieken in huis beschikbaar heeft en onder Project+ deze technieken naadloos voor u kan integreren.

Project+ verkort de doorlooptijd en een goede analyse draagt bij aan kostenefficiënte oplossingen in o.a. productie-, assemblage en binnen het logistieke proces. Heeft u een productidee en wilt u een eerste beoordeling op maakbaarheid laten uitvoeren? Vul onderstaand formulier in en vraag een gratis Project+ feasibility study aan. Wanneer u 3D- PDF- of CAD-files beschikbaar heeft dan kunt u deze toevoegen aan uw aanvraag.

Project+ - Feasibility study aanvragen

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.