In alle markten thuis

Onze partikelschuimen EPS (airpop® engineered air), EPP en overige worden ingezet in  enorm uiteenlopende markten. Toepassing van deze materialen bespaart u tijd, energie, geld of gewicht. Het levert bescherming, energiebesparing of voordelen op plaatsen die u niet verwacht.

Doordat wij producten aan een grote verscheidenheid van klanten leveren, zijn wij als geen ander in staat ook uw wensen te vertalen naar een werkbaar product.

Van thermobox tot achterbank

Innovatie onderweg

De partikel schuimen van HSV worden veelvuldig toegepast in de automobielindustrie, zowel in de logistieke keten (transport van motorblokken en auto-onderdelen) alsook de productie van auto-onderdelen, o.a. zittingen, binnenwerk portieren en achterbanken.

Meer over de automobielindustrie

van functionele objecten tot designer meubels

Ook designers en kunstenaars vinden hun weg richting HSV the particle foam engineers. Partikel schuimen bieden volledige vormvrijheid en daarmee alle ruimte voor creativiteit.

Meer over design en kunst

Van productie tot assemblage

HSV ontwerpt, produceert en assembleert verpakkingsmaterialen voor de logistieke keten binnen de witgoed branche. Het transport van wasmachines, drogers, keukenapparatuur e.d. wordt optimaal beschermd, door de toepassing van verpakkingsmaterialen zoals EPP, EPS (airpop® engineered air).

Meer over de witgoedsector

Van isolatiemateriaal tot luchtbehandeling

Binnen de bouwsector vindt u tal van productoplossingen die hun oorsprong vinden bij de engineeringsafdeling van HSV. Verborgen voor het oog, maar onmisbaar voor een optimale isolatie en verduurzaming van bedrijfspanden en woningen.

Meer over de bouwsector

Van printplaat tot bekabeling

De hoogwaardige isolerende en brandveilige eigenschappen van partikelschuimen, van HSV the particle foam engineers, maken deze materialen perfect geschikt voor toepassing binnen de elektronicabranche.

Meer over de elektronicabranche

Van teeltysteem tot verpakking

Voor de agrarische sector levert HSV diverse innovatieve oplossingen en bieden wij u een breed pallet aan mogelijkheden.

Meer over de agrarische sector

Van orgaantransport tot oogspoelunit

Organen, laboratoriumapparatuur en medische gebruiksartikelen moet met uiterste zorg, betrouwbaar getransporteerd en aangeleverd worden. Zelfs tot in de operatiekamer, waar de hoogste hygiënische eisen gelden.

Meer over pharma en gezondheidszorg

Van CV tot ventilatiesysteem

HSV is toeleverancier van EPP, EPS (airpop® engineered air) onderdelen, hybride oplossingen en kunststof behuizingen die o.a. toegepast worden in luchtbehandelings-, ventilatiesystemen, CV’s, airco’s. Onze materialen bieden tal van pluspunten voor de installateur, tijdens plaatsing van de installaties, alsmede voor de architect en constructeur, die in het ontwerp en de constructieve uitvoering, van een gebouw, aan hoge veiligheidseisen moeten voldoen.

Meer over verwarming en ventilatie HVAC

Van telen tot transport

De partikelschuimen van HSV zijn niet meer weg te denken in de voedingsmiddelenindustrie. Zo heeft HSV o.a. trays ontwikkeld voor telers. In het ontwerp van deze trays is met tal van zaken rekening gehouden en leveren wij onze bijdrage aan een optimale situatie voor het telen van groente en fruit.

Meer over de voedingsmiddelenindustrie

Gegarandeerde versheid van vangst tot in koelkast

Zodra de vis gevangen is moet deze zo snel mogelijk optimaal gekoeld worden, om haar versheid en kwaliteit te behouden. The particle foam engineers van HSV hebben hiervoor thermoboxen ontwikkeld, uitgevoerd in EPP. Naast de perfect isolerende eigenschappen zijn deze isolatieboxen licht in gewicht en daarmee plezierig in gebruik.

Meer over de visindustrie

Van bakfiets tot e-bike

Particle foams in urban mobility

De populariteit van bakfietsen voor particulieren is ongekend. Ook worden soortgelijke toepassingen steeds meer ingezet voor een meer duurzame last-mile delivery. Voor de markt urban mobility ontwikkelen en produceren de particle foam engineers van HSV slimme, duurzame en lichtgewicht mobiliteitsoplossingen in expandeerbare kunststoffen. Hoe wij bijdragen aan uw veiligheid en verdere verduurzaming van stedelijke mobiliteit.

Meer over Urban Mobility

materials that make a difference

Onze opdrachtgevers zijn onder andere:

Whirlpool kiest voor HSV the particle foam engineers
Philips kiest voor HSV the particle foam engineers
Bentley kiest voor HSV the particle foam engineers
Bosch kiest voor HSV the particle foam engineers
VW kiest voor HSV the particle foam engineers
Vasco kiest voor HSV the particle foam engineers
Vaillant kiest voor HSV the particle foam engineers
Remeha kiest voor HSV the particle foam engineers
Pelzer kiest voor HSV the particle foam engineers
Nefit kiest voor HSV the particle foam engineers
Marine Harvest kiest voor HSV the particle foam engineers
Magna kiest voor HSV the particle foam engineers
Landrover Jaguar kiest voor HSV the particle foam engineers
Johnson Controls kiest voor HSV the particle foam engineers
Inventum kiest voor HSV the particle foam engineers
Intergas kiest voor HSV the particle foam engineers
Indisit kiest voor HSV the particle foam engineers
Faurecia kiest voor HSV the particle foam engineers
Electrolux kiest voor HSV the particle foam engineers
Buderus kiest voor HSV the particle foam engineers
Audi kiest voor HSV the particle foam engineers
SolvisBen
HSV the particle foam engineers, supplier of balmoral
M&G Customer is customer HSV the particle foam engineers

Wilt u vrijblijvend meer informatie?

Neem contact op met een van onze engineers