Met partikelschuimen is echt het ondenkbare mogelijk. Daarom denken onze ingenieurs niet in producten, maar in oplossingen. Wij ontwikkelen deze oplossingen samen met u als opdrachtgever: co-engineering. Zo ook voor HVAC-applicaties.

HSV is toeleverancier van EPP, EPS (airpop® engineered air) en overige partikelschuim onderdelen, Project+ oplossingen en kunststof behuizingen die o.a. veelvuldig toegepast worden in luchtbehandelings-, ventilatiesystemen, warmtepompen e.d.

Pluspunten voor architect, constructeur en installateur

Onze materialen bieden tal van pluspunten voor de installateur, tijdens plaatsing van de installaties, alsmede voor de architect en constructeur, die in het ontwerp en de constructieve uitvoering, van een gebouw, aan hoge veiligheidseisen moeten voldoen.

Samen met constructeurs ontwikkelen wij de toepassing van onze kunststoffen en komen wij met onze relaties tot consistent produceerbare delen met daarbij altijd de beoogde functionaliteit van het totaalconcept voor ogen. Door de mogelijkheden met onze Project+ oplossingen (spuitgietdelen in combinatie met partikelschuim delen) worden doorlooptijden van ontwikkelingen verkort en ontstaat een optimaal samenspel van de verschillende componenten die leiden tot een uiteindelijk soepel verlopende productie en samenstelling. Ook de mogelijkheden binnen HSV om delen te assembleren zorgen voor added value voor onze relaties.

Hoogwaardige isolerende eigenschappen, voor de isolatie van warmte of koude en demping van geluid. Gecombineerd met gewichtsbesparing en constructieve voordelen, zorgen voor een perfecte balans tussen productoplossing, technische uitvoerbaarheid en dragen bij in energiekostenreductie voor de eindgebruiker.

Daarnaast bent u door de schokabsorberende verpakkingsmaterialen van HSV bverzekerd van optimale bescherming van installaties en apparatuur tijdens transport.

Feasibility study

Wilt u uw product verder innoveren en besparingen realiseren in time2market, materiaal, energie, geld en gewicht? Vraag een gratis feasibility study aan bij de particle foam engineers van HSV. Ontvang vrijblijvend advies van onze engineers en krijg inzicht in de mogelijkheden voor uw product en/of halffabricaat en de benodigde doorlooptijd, voorzien van een eerste kostenindicatie.

Project+ flyer

Project+, Let's make it FIT from HSV

 

Project+ flyer aanvraag - HSV-PI

  • Please prove you are human by selecting the Flag.

Bekijk onze projecten