Met partikelschuimen is echt het ondenkbare mogelijk. Daarom denken onze ingenieurs niet in producten, maar in oplossingen. Wij ontwikkelen deze oplossingen bovendien samen met u als opdrachtgever: co-engineering. Zo ook voor HVAC.

HSV is toeleverancier van EPP, airpop® engineered air (EPS) onderdelen, hybride oplossingen en kunststof behuizingen die o.a. toegepast worden in luchtbehandelings-, ventilatiesystemen, CV’s, airco’s.

Pluspunten voor architect, constructeur en installateur

Onze materialen bieden tal van pluspunten voor de installateur, tijdens plaatsing van de installaties, alsmede voor de architect en constructeur, die in het ontwerp en de constructieve uitvoering, van een gebouw, aan hoge veiligheidseisen moeten voldoen.

Hoogwaardige isolerende eigenschappen, voor de isolatie van warmte of koude en demping van geluid. Gecombineerd met gewichtsbesparing en constructieve voordelen, zorgen voor een perfecte balans tussen productoplossing, technische uitvoerbaarheid en dragen bij in energiekostenreductie voor de eindgebruiker.

Met de schokabsorberende verpakkingsmaterialen van HSV bent u verzekerd van optimale bescherming van installaties en apparatuur tijdens transport.

Bekijk onze projecten