Met partikelschuimen is echt het ondenkbare mogelijk. Daarom denken onze ingenieurs niet in producten, maar in oplossingen. Wij ontwikkelen deze oplossingen bovendien samen met u als opdrachtgever: co-engineering.

De partikel schuimen van HSV zijn niet meer weg te denken in de voedingsmiddelenindustrie. Zo heeft HSV o.a. trays ontwikkeld voor telers.

Daarnaast bieden schokabsorberende verpakkingsmaterialen van HSV uitkomst voor het transport van producten met een beperkte houdbaarheidsdatum.

Optimaal telen van groente en fruit

In het ontwerp van de trays is met tal van zaken rekening gehouden en leveren wij onze bijdrage aan een optimale situatie voor het telen van groente en fruit.

Onze materialen zijn uitermate geschikt voor de bewerking door robots, robuust en daarmee duurzaam in gebruik en licht in gewicht.

Chemisch resistent en absorbeert nagenoeg geen water. Iedere gewenste uitvoering is denkbaar, door de optimale vormvrijheid van EPP en EPS(airpop® engineered air).

Tijdens het transport van kwetsbare producten, of producten met een beperkte houdbaarheidsdatum, bieden de schokabsorberende verpakkingsmaterialen van HSV uitkomst. Door de optimale beschermende en isolerende eigenschappen die deze materialen bezitten.