Met partikelschuimen is echt het ondenkbare mogelijk. Daarom denken onze ingenieurs niet in producten, maar in oplossingen. Wij ontwikkelen deze oplossingen bovendien samen met u als opdrachtgever: co-engineering.

Binnen de bouwsector vindt u tal van productoplossingen die hun oorsprong vinden bij de engineeringsafdeling van HSV. Verborgen voor het oog, maar onmisbaar voor een optimale isolatie en verduurzaming van bedrijfspanden en woningen.

Van isolatiemateriaal tot luchtbehandelingssysteem

Zo leveren wij een diversiteit aan isolatieonderdelen voor bijvoorbeeld spouwmuren, vloeren, gevels en daken, en (constructieve) onderdelen voor luchtbehandelings-, ventilatiesystemen, CV’s en airco’s e.d..

Onze partikel schuimen bieden optimale vormvrijheid, bestaan voor 98%uit lucht, zijn schoon, brandveilig, leveren gewichtsbesparing op en bezitten hoogwaardige isolerende eigenschappen. De combinatie van deze isolerende eigenschappen, voor zowel de demping van geluid alsmede het behoud van temperatuur en de constructieve voordelen zorgen voor een perfecte balans tussen productoplossingen, technische uitvoerbaarheid en energiebesparing.

Bekijk onze projecten