Van stadsfiets tot transportmiddel voor last-mile delivery

De particle foams van HSV worden veelvuldig toegepast in urban mobility. Want expandeerbare kunststoffen zoals EPS (airpop engineered air), EPP en ETPU  zijn duurzaam, licht in gewicht, bieden bescherming in het verkeer en geven u volledige ontwerpvrijheid. Voor de vervaardiging van uw producten maakt HSV gebruik van groene stoom en groene stroom en onze particle foams zijn volledig recyclebaar.

Wilt u uw product verder innoveren en besparingen realiseren in time2market, materiaal, energie, geld en gewicht? Vraag een gratis feasibility study aan bij de particle foam engineers van HSV. Ontvang vrijblijvend advies van onze engineers en krijg inzicht in de mogelijkheden voor uw product en/of halffabricaat en de benodigde doorlooptijd, voorzien van een eerste kostenindicatie. 

Urban mobility van stadsfiets tot last-mile delivery

the hidden invention.

Dankzij de materiaaleigenschappen van particle foams is echt het ondenkbare mogelijk voor uw productontwerp. Daarom denken onze engineers niet in producten, maar in oplossingen. Wij ontwikkelen deze oplossingen bovendien samen met u als opdrachtgever: co-engineering. Enkele voordelen:

  • Optimale vormvrijheid biedt vrijheid in design
  • Licht in gewicht, eenvoudig in gebruik en transport
  • Grote energieopname en schokabsorberend vermogen, optimale bescherming van mens en materiaal
  • Duurzaam geproduceerd, verlaagt CO2-voetafdruk
  • Circulair, particle foams zijn volledig recyclebaar

Particle foams zijn robuust, bezitten schokabsorberende eigenschappen, hebben een vormherstellend vermogen en zijn licht in gewicht. De expandeerbare kunststoffen van HSV dragen bij aan uw bescherming en de veiligheid in het verkeer. Ontdek the hidden invention. van HSV in urban mobility.

Heeft u een productidee en bent u benieuwd naar de maakbaarheid van uw product? Vraag de gratis feasibility study aan.  U ontvangt vrijblijvend advies van de particle foam engineers van HSV, krijgt inzicht in de mogelijkheden voor uw product en/of halffabricaat en de benodigde doorlooptijd, voorzien van een eerste kostenindicatie.

Bekijk onze projecten