HSV Packaging & Insulation NV in Ede zoekt een Productiemedewerker

Als Productiemedewerker produceer je de producten tegen de vereiste kwaliteit en kwantiteit. De producten die we maken van particle foams zoals EPS (airpop engineered air)) en EPP zijn licht van gewicht. In jouw functie van Productiemedewerker controleer en beoordeel je visueel de producten van meerdere machines.

Samen met je team produceer je de orders van onze klanten. Eventuele afwijkingen aan de producten meld je bij de leidinggevende. Verder verpak en stapel je de producten en vervoer je ze naar het magazijn.
Ook rapporteer je de meetrapporten aan de assistent teamleider.

Werktijden

Je verricht je werkzaamheden in een 3 ploegendienst.

  • Ochtenddienst: maandag – vrijdag 06:00 – 14:00 uur
  • Middagdienst: maandag – vrijdag 14.00 – 22:00 uur
  • Nachtdienst: zondag – donderdag 22.00 – 06.00 uur

Over HSV

HSV bestaat uit twee zelfstandige ondernemingen: HSV Moulded Foams Group NV [HSV Packaging & Insulation NV] en HSV Technical Moulded Parts. HSV Packaging & Insulation NV is meer dan ruim 50 jaar actief en engineert en produceert, vanuit haar vestigingen in Ede, Duitsland en Polen, producten gemaakt van particle foams, expandeerbare kunststoffen. HSV Technical Moulded Parts is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve behuizingen, vormdelen en andere kunststof onderdelen.

Solliciteren

Heb jij technisch inzicht, ervaring in een productieomgeving en ben je op zoek naar een leuke baan als Productiemedewerker? Wij kijken uit naar je reactie! Gebruik onderstaand formulier en verstuur je motivatie, voorzien van CV.

Word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek dan laten we met trots ons bedrijf aan je zien. In dat gesprek bespreken we uiteraard de arbeidsvoorwaarden van HSV.

Solliciteren Vacature Productiemedewerker HSV PI

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.