Fulltime

Ben jij de echte techneut die ons proces wil doorgronden en verbeteren? Ga de uitdaging aan en word Production Proces Engineer bij HSV!

Over HSV

HSV Packaging & Insulation nv in Ede maakt producten in partikelschuimen, zoals EPS en EPP. Deze producten zijn allemaal klant-specifiek en worden gebruikt voor onder andere technisch hoogwaardige toepassingen. Partikelschuimen hebben uitstekende isolerende eigenschappen, zijn licht van gewicht, duurzaam en bieden veel vormvrijheid.

HSV loopt daarbij voorop als het gaat om ontwikkeling en technologie en type producten die van partikelschuimen gemaakt worden. Niet voor niets noemen we ons zelf vol trots “the particle foam engineers”.

Elke dag weer werken we met elkaar aan nog betere en nog mooiere producten. Met succes want we groeien. Om de groei en verdere professionalisering vorm te geven zoeken we een echte techneut die ons daarbij gaat helpen.

Production Process Engineer, wat ga je doen

Binnen de organisatie is een schat aan kennis en ervaring aanwezig, zowel bij engineering als in productie. Het is de bedoeling dat je in de functie van Production Process Engineer allereerst die kennis en ervaring gaat samenbrengen, structureren en toegankelijk maken en verder in de organisatie uitrolt. Je borgt de technische kennis binnen productie. Het resultaat zal zijn dat de kwaliteit verder stijgt en de productiekosten zullen dalen. Als Production Process Engineer ben jij het aanspreekpunt voor het oplossen van klachten en problemen die hun oorzaak vinden in het technische proces en waar de teamleiders niet uitkomen. Vanuit de combinatie van theoretische en praktische technische kennis ben je in staat dat te doen.

HSV maakt regelmatig nieuwe producten voor haar klanten (in 2022 staan er 70 gepland). Nadat de matrijs geconstrueerd is door engineering en de hulpmiddelen aan machines geleverd zijn moet er proefgedraaid worden. Met deze proefproductie moet aangetoond worden dat we het product volgens de eisen van de klant kunnen maken en dat we dat ook stabiel en met de berekende parameters kunnen doen. Deze proefproductie wordt jouw verantwoordelijkheid.  Ook kan het zijn dat je bestaande producten in nieuwe materialen gaat maken. Het opzetten van die experimenten op een professionele manier met een korte doorlooptijd is een van de uitdagingen.

Daarnaast werk je verder aan het verbeteren en standaardiseren van onze processen om de stabiliteit in productie te verhogen. Door middel van proces data-analyse kijk je waar verbetering mogelijk is. Je werkt hierin samen met Engineering en Quality.

Kort samengevat: Jij maakt van ervaring overdraagbare kennis

Wat breng je mee

Een afgeronde opleiding in techniek op hbo-niveau en ervaring met bovenstaande uitdagingen of de wil om deze ervaring op te bouwen. Je snapt dat één meting geen meting is, je bent een volhouder en kunt ook in concepten denken en die praktisch vertalen. Je zoekt en vindt samenwerking en spreekt de taal van de vloer.

Wat levert het je op

Je gaat werken bij een familiebedrijf dat altijd de lange termijn voor ogen heeft in haar keuzes. Je krijgt betrokken en plezierige collega’s die graag hun kennis met je delen en open staan voor jouw professionele inbreng. HSV telt ongeveer 100 medewerkers, dat betekent dat de lijnen kort zijn en jouw bijdrage direct merkbaar is en herkenbaar. Een bij de functie en jouw ervaring passende salariëring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wanneer bovenstaande uitdaging jou op het lijf geschreven is, aarzel dan niet en solliciteer!

Solliciteren Vacature Production Process Engineer HSV PI