Ben jij de technische organisator die regelt dat onze projecten goed lopen? Ga de uitdaging bij HSV dan aan en wordt Technisch Projectleider!

HSV Packaging & Insulation nv in Ede maakt producten in partikelschuimen, zoals EPS en EPP. Deze producten zijn allemaal klant-specifiek en worden onder andere gebruikt voor technisch hoogwaardige toepassingen. Partikelschuimen hebben uitstekende isolerende eigenschappen, zijn licht van gewicht, duurzaam en bieden veel vormvrijheid.

Technisch Projectleider

HSV loopt voorop als het gaat om ontwikkeling en technologie en type producten die van partikelschuimen gemaakt worden. Niet voor niets noemen we ons zelf vol trots “the particle foam engineers”.

Elke dag werken we met elkaar weer aan nog betere en nog mooiere producten. Met succes want we groeien. Om de groei en verdere professionalisering vorm te geven zoeken we een Technisch Projectleider die ons daar bij gaat helpen.

Wat doet een Technisch Projectleider

De afdeling Engineering is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van matrijzen en de inrichting van het proces voor nieuwe (klant)producten. Vanuit het productontwerp van de klant wordt het productieproces ontwikkeld (productie engineering), waarbij de matrijs het belangrijkste gereedschap is. Dit pakken we projectmatig aan, waarbij een project gemiddeld 20 weken duurt en er meerdere projecten parallel lopen.

Als Technisch Projectleider ben je vanuit de afdeling Engineering de schakel tussen Engineering en alle andere afdelingen om te zorgen dat producten serierijp zijn en overgedragen kunnen worden aan Operations.

Als Technisch Projectleider ben je ook inhoudelijk betrokken doordat je werkt aan feasibility studies voor onze klanten, calculaties opstelt en contact hebt met onze matrijsleveranciers. Je hebt ook contact met de klant in gezamenlijke ontwikkelingstrajecten.

Je rol is dus zowel organiserend (als projectleider regel jij het proces van het maken van de matrijzen tot en met het vrijgeven van product en productie), als ook technisch inhoudelijk (de ontwikkeling van matrijzen en tools). Een mooie combinatie!

Ook werk je aan verbeteringen van de werkprocessen op de afdeling om steeds effectiever en stabieler te kunnen werken.

Je werkt nauw samen met de Directeur Techniek aan wie je rapporteert. Daarnaast is er veel samenwerking met alle andere afdelingen binnen HSV.

Wie ben jij

Je beschikt tenminste over een stevige MBO4+ niveau verkregen door een opleiding in de richting van bij voorkeur werktuigbouwkunde.

Je bent gewend aan het werken met deadlines en je weet je werk goed te plannen en organiseren. Je hebt ervaring als projectleider in een (technische) productie omgeving of wil deze stap maken vanuit een rol als productie engineer. Je hebt ervaring met CAD-tekenprogramma.

Door jouw manier van communiceren weet je de samenwerking tussen afdelingen te optimaliseren en heb je een goede relatie met onze klanten. Je hebt veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden.

Je spreekt behalve vloeiend Nederlands ook goed Engels (Duits is een pré).

Ons aanbod

De rol van Technisch Projectleider past binnen de ontwikkeling van HSV. Vanuit jouw verbindende rol krijg je van ons alle ruimte om een bijdrage te leveren aan onze projecten. Je werkt in een team van vier collega’s maar hebt in deze rol met heel het bedrijf te maken.

Dit bieden wij nog meer:

  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Salaris tussen € 3.500,- en maximaal € 4.800,- bruto per maand en een jaarlijkse vakantietoeslag van 8% in mei.
  • 25 vakantiedagen per jaar, waarbij de dag na Hemelvaartsdag een verplichte vakantiedag is. Jaarlijks worden drie tot zes vrije dagen collectief vastgesteld, die niet van het vakantiesaldo afgaan (veelal liggen deze dagen in de periode tussen kerst en nieuwjaar).
  • Een vergoeding voor reiskosten, woon-werkverkeer vanaf 10 kilometer.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en een prestatieafhankelijke winstuitkering.
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
  • Een informele werksfeer.

Waarom HSV?

HSV is een sociaal bedrijf met een nuchtere cultuur. Kenmerkend is de platte organisatiestructuur, waarin teams nauw met elkaar samen werken om te komen tot mooie productoplossingen voor onze klanten. Er is ruimte voor plezier en successen worden gevierd.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan horen we graag van je.  Ga naar de website van FAAM, vul jouw gegevens en motivatie in, upload je CV en solliciteer direct.