ARPRO 5134 RE is sinds 2010 op de markt. Deze geëxpandeerde polypropyleen bestaat voor 25% uit gerecycled materiaal. Ten opzichte van nieuw geëxpandeerd polypropyleen ligt de CO2 uitstoot van ARPRO 5134 12% lager.

ARPRO 5134 RE

ARPRO 5134 geeft u 3D-vormvrijheid. Het biedt een hoge energieabsorptie en levert structurele sterkte, bij een zeer laag gewicht. Daarnaast biedt dit type polypropyleen chemische weerstand, thermische en akoestische isolatie.

Download:

Voor meer technische informatie kunt u de datasheet downloaden.

 

Circulaire economie en terugbrengen CO2 uitstoot

HSV zet zich in voor de circulaire economie en het terugbrengen van CO2 uitstoot. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat hulpbronnen gebruikt kunnen blijven worden. Dit is belangrijk voor mens en milieu. HSV doet dit o.a. door gebruik te maken van gerecycled materiaal / recyclaat, inzet van duurzame stoom en stroom tijdens het productieproces en het recyclen van expandeerbare kunststoffen.

Klimaatdoelstellingen

HSV denkt mee met haar relaties in oplossingen die bijdragen aan het behalen van gestelde klimaatdoelstellingen. Er wordt meegedacht in de ontwikkeling van circulaire, lichtgewicht verpakkingen, vormdelen en de ontwikkeling van gerecyclede materialen die in producttoepassingen voor uiteenlopende branches en in heel Europa geproduceerd worden.

Informatie aanvragen

Expandeerbare kunststoffen worden geproduceerd uit PS, PP, PE en PU.  Er zijn ook hybride schuimen toe te passen uit combinaties van bijvoorbeeld PS/PE of PE/PP. Deze kunststoffen hebben zeer uiteenlopende eigenschappen. Bel +31 (0)318 648 999, zend een e-mail of gebruik onderstaande button en laat u door de particle foam engineers van HSV adviseren over de juiste keuze voor de ontwikkeling en productie van uw product.