Uw logistieke proces vereenvoudigen

Van lassen, verlijmen, samenstellen of verpakken, u kunt het assembleren van uw producten uitbesteden bij de particle foam engineers van HSV. Voor de assemblagewerkzaamheden zijn klant specifieke assemblagelijnen ingericht. Het uitbesteden van de assemblagewerkzaamheden aan uw particle foam producten kan u verschillende besparingen opleveren en uw logistieke proces vereenvoudigen. Wilt u besparen en uw logistieke proces vereenvoudigen? Informeer naar de mogelijkheden.

Assemblage bij HSV, geavanceerde apparatuur

De assemblageafdeling van HSV beschikt over geavanceerde apparatuur en kan voor u tal van assemblagewerkzaamheden zoals o.a.:

  • Spiegellassen
  • Frezen
    Sub-assembage van onderdelen, zoals het plaatsen rubbers, kabels etc.
  • Bestickeren
  • Integratie van klant specifiek eindverpakkingen
  • Eindtesten van assemblages, bijvoorbeeld op luchtdichtheid

 De assemblagewerkzaamheden voert HSV in eigen huis uit. Zo kunnen wij constante kwaliteit en flexibiliteit bieden. Wilt u dat HSV de inkoop van de extra artikelen, warehousing en de logistiek voor u organiseert, dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Proefopstelling en vastleggen werkwijze

Voordat een nieuw product geassembleerd wordt zijn alle benodigde materialen gecontroleerd. In een proefopstelling wordt de beste routing doorgenomen en vastgelegd. De medewerkers worden geïnstrueerd en tussentijds vinden kwaliteitscontroles plaats.

HSV denkt met u mee

Bij de succesvolle ontwikkeling van een product spelen verschillende factoren een rol: de materiaalkeuze, de gebruikte productietechniek, de prijs-kwaliteitverhouding van de matrijs, de kostprijs van het eindproduct. HSV denkt op alle fronten met u mee.

Een kwaliteitsproduct laten maken is altijd het resultaat van goed teamwork. Een samenspel tussen disciplines als R&D, marketing & sales, inkoop, logistiek en Quality Assurance. De particle foam engineers van HSV ondersteunen u tijdens het hele proces.

ISO 9001:2015

HSV is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Meer over assemblage

Wilt u meer weten over assemblage bij HSV? Klik op onderstaande button en stel uw vraag direct aan een van onze medewerkers, of bel +31 318 648 999.