Meet the team: Jan Willem van Nieuwenhuijsen

Jan Willem is Medewerker Customer Service bij the particle foam engineers van HSV.

Jan Willem: ‘Mijn lijfspreuk; “A happy customer is a happy JW” … Service is ook wel my middle name. Ik ben een echte regelneef en dat komt goed van pas in mijn functie als Customer Service Medewerker en ook in mijn privétijd, wanneer ik regelmatig reizen naar internationale sportevenementen organiseer, maar daarover straks meer…

De werkzaamheden die ik uitvoer als Customer Service Medewerker zijn:

  • Verwerken van klantorders
  • Beantwoorden van klantvragen, over bestellingen, planningen en levertijden
  • De productie- en assemblageplanning
  • Alle werkzaamheden rondom klantleveringen, zoals het vrijgeven van vrachten en transport opgeven bij transporteurs
  • Het ondersteunen van de afdeling logistiek

Voor een goed verloop en afhandeling van de leveringen voor onze klanten heb ik veel overleg met interne afdelingen.

Tevreden klanten

Vanuit mijn functie, maar ook vanuit persoonlijk vlak; tevreden klanten zijn belangrijk voor mij. Heeft iemand een vraag dan ben ik behulpzaam en denk ik proactief mee om te komen tot passende oplossingen.

HSV PI meet the team Jan Willem van Nieuwenhuijsen Customer Service

U zo goed mogelijk bedienen, daar draait het om

U kunt Jan Willem bereiken via:
+31 (0)318 648 999

Van klanten hoor ik regelmatig terug dat zij het als plezierig ervaren dat wij snel reageren en ze vinden het fijn dat HSV flexibel is, ook wanneer planningen veranderen.’

  • Heldere communicatie
  • Korte reactietijd
  • Flexibiliteit
  • Oplossingsgericht

Over Jan Willem

In 2010 ben ik als verkoop binnendienst medewerker in dienst gekomen bij HSV. Nog altijd heb ik het erg naar mijn zin bij dit familiebedrijf, dat volgend jaar alweer 55 jaar bestaat!

Leuke functie

Het leuke aan mijn functie vind ik de veelzijdigheid en dat alles aan einde van de dag weer klopt, er zijn geen open eindjes. Ook heb ik leuke collega’s, voor mij ook belangrijk.

Veel vrijheid

Bij HSV krijg je veel vrijheid. Dat is fijn, wij hebben thuis drie jonge kinderen (11, 12 en 13) rondlopen en ik krijg hiermee de ruimte om mijn werkzaamheden op flexibele tijden uit te voeren, als dat nodig is.

In mijn vrije tijd ben ik veel op het korfbalveld te vinden, neem ik plaats aan de bestuurstafel en speel ik graag een potje tennis.

Georganiseerde reizen naar sportevenementen in The States

Daarnaast organiseer ik, onder de naam www.eireizen.nl, met veel plezier, compleet georganiseerde reizen naar sportevenementen in The States. Denk aan NBA Basketbal, NHL IJshockey en NFL American Football-events.

Op 22 januari 2023 vertrekken we naar Chicago en Milwaukee. Van daaruit gaan we naar Minnesota en krijgen we een rondleiding in Minneapolis, de geboortestad van Prince. De sportevenementen die we gaan bezoeken zijn onder andere wedstrijden van de Chicago Bulls, Milwaukee Bucks en Minnesota Timberwolves. Dagelijks houd ik een verslag bij die u via deze link kunt volgen.

HSV sinds 1968….

Sinds 1968 is HSV uw partner in particle foam engineering. Ooit gestart met de ontwikkeling en productie van isolerende en beschermende verpakkingsmaterialen. Anno nu uitgegroeid tot een internationaal opererend familiebedrijf dat haar klanten in verscheidende markten bedient met innovatieve vormdelen, gemaakt uit particle foams en Project+ oplossingen (een combinatie van kunststofspuitgieten en particle foam engineering).

Van engineeren, produceren en assembleren, de particle foam engineers van HSV hebben veel knowhow voor u beschikbaar en denken, bij de totstandkoming van complexe behuizingen, technische vormdelen en producten, over de grens van bestaande mogelijkheden heen. Wilt u de maakbaarheid van uw productontwerp toetsen? Vraag dan vrijblijvend een feasibility study aan.

Terug naar overzicht

Onze opdrachtgevers zijn onder andere:

Whirlpool kiest voor HSV the particle foam engineers
Philips kiest voor HSV the particle foam engineers
Bentley kiest voor HSV the particle foam engineers
Bosch kiest voor HSV the particle foam engineers
VW kiest voor HSV the particle foam engineers
Vasco kiest voor HSV the particle foam engineers
Vaillant kiest voor HSV the particle foam engineers
Remeha kiest voor HSV the particle foam engineers
Pelzer kiest voor HSV the particle foam engineers
Nefit kiest voor HSV the particle foam engineers
Marine Harvest kiest voor HSV the particle foam engineers
Magna kiest voor HSV the particle foam engineers
Landrover Jaguar kiest voor HSV the particle foam engineers
Johnson Controls kiest voor HSV the particle foam engineers
Inventum kiest voor HSV the particle foam engineers
Intergas kiest voor HSV the particle foam engineers
Indisit kiest voor HSV the particle foam engineers
Faurecia kiest voor HSV the particle foam engineers
Electrolux kiest voor HSV the particle foam engineers
Buderus kiest voor HSV the particle foam engineers
Audi kiest voor HSV the particle foam engineers
SolvisBen
HSV the particle foam engineers, supplier of balmoral
M&G Customer is customer HSV the particle foam engineers

Wilt u vrijblijvend meer informatie?

Neem contact op met een van onze engineers