The particle foam engineers tijdens ISH

Ontdek the hidden invention en Project+.

13 t/m 17 maart 2023 | Hal 8.0 Standnummer: D95
Messe Frankfurt am Main, Duitsland

Duurzame Productinnovaties

Tijdens ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor professionals in HVAC & Water lanceert HSV Project+ en nemen de particle foam engineers van HSV u mee in de wereld van expandeerbare kunststoffen. Ontdek duurzame productinnovaties, die wij ontwikkelen voor onze relaties.

Project+ tijdens ISH

Binnen HVAC-toepassingen worden tal van functies gecombineerd; frame-constructies, thermische eigenschappen, aansprekend uiterlijk, goede luchtgeleiding, condenswater-bestendig e.d. Kunststofspuitgiet- en partikelschuimtechnologie bieden uitkomst bij de ontwikkeling van technische producten waarin deze functies samenkomen. Daarom heeft HSV Project+ ontwikkeld.

HSV heeft jarenlange expertise opgebouwd en is de enige producent in Europa die de kennis van beide technieken en de productiefaciliteiten in eigen huis voor u beschikbaar heeft. Dit stelt ons in staat om kunststofspuitgietdelen en particle foam delen naadloos met elkaar te integreren. Met Project+, Let’s make it FIT, kunt u nu eenvoudig, al vanaf de ontwerpfase van uw product, gebruik maken van deze specialistische kennis.

Tijdens ISH2023 lanceert HSV Project+ en kunt u kennismaken met wat naadloze integratie van kunststofspuitgietdelen op particle foam delen voor u kan betekenen. Én hoe juist de aanpak van Project+ meerwaarde en voordelen biedt bij ontwikkeling en productie van uw technische componenten en producten.

Project+ request a feasibility study at HSV
HSV engineers Project+, Let’s make it FIT

Aanpak Project+

Project+ van HSV staat voor het engineeren van meerwaarde. In partnership met u wordt de meest efficiënte oplossing voor uw product gevonden. Slim innoveren, vereenvoudigen door in-lijn-assemblage en doeltreffende logistiek zijn daarin key.

Naast tijdsbesparing resulteert dit in een reductie in componenten, gewichtsbesparing, lagere kosten, een efficiënte logistiek, reductie van inkooprisico’s en het verkorten van time to market.

Kort samengevat: Met Project+, Let’s make it FIT, levert het projectteam van HSV een bijdrage aan de meest optimale realisatie van uw samengestelde product.

Ontdek Project+ tijdens ISH

Breng een bezoek aan onze stand: Hal 8.0 standnr: D95 en ontdek Project+ tijdens ISH. Daarnaast adviseert het projectteam u graag over:
 • De laatste trends & innovaties in particle foams en grote spuitgietproducten
 • Slimme, duurzame & kostenbesparende oplossingen voor uw productontwerp
 • De toegevoegde waarde van 3D vormvrijheid
 • De inzet van recyclaat voor uw duurzame product of vormdeel
 • Duurzame productietechnieken

  Klik op de banner en registreer uw bezoek:

  Locatie & routebeschrijving:
  Hal 8 Messe Frankfurt am Main | Duitsland 
  Parkeergarage Rebstock | Frankfurt am Main

De toegevoegde waarde van HSV

Heeft u een vraag over uw productontwerp, of zoekt u alternatieven om een constructief lichtgewicht ontwerp te creëren? Vraag een feasibility study aan.

Onze engineers nemen u graag mee in de wereld van Project+ en particle foams. De diversiteit in toepasbaarheid en volledige vormvrijheid leveren u veel voordelen op in de ontwikkeling van uw technische componenten en producten.

Wij zijn sterk in de ontwikkeling, productie en assemblage van samengestelde producten met innovatieve waarde. Dit levert u verschillende besparingen op, zowel financieel, in gewicht, alsook in de vereenvoudiging van het logistieke proces van uw technische componenten en producten.

U ontvangt vrijblijvend advies, krijgt inzicht in de mogelijkheden voor uw product en/of halffabricaat en de benodigde doorlooptijd, voorzien van een eerste kostenindicatie.

Verduurzamen van onze samenleving 

Daarnaast helpen particle foams om onze samenleving verder te verduurzamen en dragen deze expandeerbare kunststoffen bij aan het besparen van energie, verminderen van kooldioxide-uitstoot en het terugdringen van voedselverspilling. Particle foams bestaan voor +95% uit lucht en zijn circulair.

Tijdens ISH staan toekomstgerichte onderwerpen centraal, zoals bijdragen aan het behoud van hulpbronnen en gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Tegelijkertijd is ISH de beurs waar sanitaire installaties, intelligent wonen en innovatieve bouwoplossingen geëtaleerd worden. Innovaties die bijdragen aan een comfortabele, energiezuinige én duurzamere maatschappij.

Meer weten?

Geen tijd om ISH te bezoeken, maar wilt u meer weten over Project+ en duurzame oplossingen die HSV voor u kan ontwikkelen, produceren en assembleren? Neem contact op en plan een afspraak in met één van onze engineers. 

Terug naar overzicht

Onze opdrachtgevers zijn onder andere:

Whirlpool kiest voor HSV the particle foam engineers
Philips kiest voor HSV the particle foam engineers
Bentley kiest voor HSV the particle foam engineers
Bosch kiest voor HSV the particle foam engineers
VW kiest voor HSV the particle foam engineers
Vasco kiest voor HSV the particle foam engineers
Vaillant kiest voor HSV the particle foam engineers
Remeha kiest voor HSV the particle foam engineers
Pelzer kiest voor HSV the particle foam engineers
Nefit kiest voor HSV the particle foam engineers
Marine Harvest kiest voor HSV the particle foam engineers
Magna kiest voor HSV the particle foam engineers
Landrover Jaguar kiest voor HSV the particle foam engineers
Johnson Controls kiest voor HSV the particle foam engineers
Inventum kiest voor HSV the particle foam engineers
Intergas kiest voor HSV the particle foam engineers
Indisit kiest voor HSV the particle foam engineers
Faurecia kiest voor HSV the particle foam engineers
Electrolux kiest voor HSV the particle foam engineers
Buderus kiest voor HSV the particle foam engineers
Audi kiest voor HSV the particle foam engineers
SolvisBen
HSV the particle foam engineers, supplier of balmoral
M&G Customer is customer HSV the particle foam engineers

Wilt u vrijblijvend meer informatie?

Neem contact op met een van onze engineers