In alle markten thuis

Onze partikelschuimen EPS, EPP en overige worden ingezet in  enorm uiteenlopende markten. Toepassing van deze materialen bespaart u tijd, energie, geld of gewicht. Het levert bescherming, energiebesparing of voordelen op plaatsen die u niet verwacht.

Doordat wij producten aan een grote verscheidenheid van klanten leveren, zijn wij als geen ander in staat ook uw wensen te vertalen naar een werkbaar product.

Van thermobox tot achterbank

Innovatie onderweg

De partikel schuimen van HSV worden veelvuldig toegepast in de automobielindustrie, zowel in de logistieke keten (transport van motorblokken en auto-onderdelen) alsook de productie van auto-onderdelen, o.a. zittingen, binnenwerk portieren en achterbanken.

Meer over de automobielindustrie

Bekijk toepassingen in projecten:

van functionele objecten tot designer meubels

Ook designers en kunstenaars vinden hun weg richting HSV the particle foam engineers. Partikel schuimen bieden volledige vormvrijheid en daarmee alle ruimte voor creativiteit.

Meer over design en kunst

Bekijk toepassingen in projecten:

Van productie tot assemblage

HSV ontwerpt, produceert en assembleert verpakkingsmaterialen voor de logistieke keten binnen de witgoed branche. Het transport van wasmachines, drogers, keukenapparatuur e.d. wordt optimaal beschermd, door de toepassing van verpakkingsmaterialen zoals EPP, EPS.

Meer over de witgoedsector

Bekijk toepassingen in projecten:

Van isolatiemateriaal tot luchtbehandeling

Binnen de bouwsector vindt u tal van productoplossingen die hun oorsprong vinden bij de engineeringsafdeling van HSV. Verborgen voor het oog, maar onmisbaar voor een optimale isolatie en verduurzaming van bedrijfspanden en woningen.

Meer over de bouwsector

Bekijk toepassingen in projecten:

Van printplaat tot bekabeling

De hoogwaardige isolerende en brandveilige eigenschappen van partikel schuimen, van HSV the particle foam engineers, maken deze materialen perfect geschikt voor toepassing binnen de elektronicabranche.

Meer over de elektronicabranche

Bekijk toepassingen in projecten:

Van teeltysteem tot verpakking

Voor de agrarische sector levert HSV diverse innovatieve oplossingen en bieden wij u een breed pallet aan mogelijkheden.

Meer over de agrarische sector

Bekijk toepassingen in projecten:

Van orgaantransport tot oogspoelunit

Organen, laboratoriumapparatuur en medische gebruiksartikelen moet met uiterste zorg, betrouwbaar getransporteerd en aangeleverd worden. Zelfs tot in de operatiekamer, waar de hoogste hygiënische eisen gelden.

Meer over pharma en gezondheidszorg

Bekijk toepassingen in projecten:

Van CV tot ventilatiesysteem

HSV is toeleverancier van EPP, EPS onderdelen, hybride oplossingen en kunststof behuizingen die o.a. toegepast worden in luchtbehandelings-, ventilatiesystemen, CV’s, airco’s. Onze materialen bieden tal van pluspunten voor de installateur, tijdens plaatsing van de installaties, alsmede voor de architect en constructeur, die in het ontwerp en de constructieve uitvoering, van een gebouw, aan hoge veiligheidseisen moeten voldoen.

Meer over verwarming en ventilatie HVAC

Bekijk toepassingen in projecten:

Van telen tot transport

De partikel schuimen van HSV zijn niet meer weg te denken in de voedingsmiddelenindustrie. Zo heeft HSV o.a. trays ontwikkeld voor telers. In het ontwerp van deze trays is met tal van zaken rekening gehouden en leveren wij onze bijdrage aan een optimale situatie voor het telen van groente en fruit.

Meer over de voedingsmiddelenindustrie

Bekijk toepassingen in projecten:

Gegarandeerde versheid van vangst tot in koelkast

Zodra de vis gevangen is moet deze zo snel mogelijk optimaal gekoeld worden, om haar versheid en kwaliteit te behouden. The particle foam engineers van HSV hebben hiervoor thermoboxen ontwikkeld, uitgevoerd in EPP. Naast de perfect isolerende eigenschappen zijn deze isolatieboxen licht in gewicht en daarmee plezierig in gebruik.

Meer over de visindustrie

Bekijk toepassingen in projecten:

materials that make a difference

Onze opdrachtgevers zijn onder andere:

Wilt u vrijblijvend meer informatie?

Neem contact op met een van onze engineers